inloggen

Ik geef mezelf toestemming om te vertragen en te helen

Dec 17, 2022

Ik geef mezelf toestemming om te vertragen en om te helen

Vaak is er een clash tussen wat nodig is en wat gevraagd wordt. Dat wat de buitenwereld van je vraagt. Dat wat je hoofd wil en zal. Met wat je systeem nodig heeft. Met waar je hart naar verlangt. Wat je lichaam vraagt.
*
Wie weet voelt dat wat nodig is.. stoppen.. voelen.. wel heel vervelend om te doen. Omdat dat wat gevoeld wil worden, dat wat er is niet fijn is. Bovendien weet je niet, althans, je hoofd weet niet, waar het je brengt.
*
De ongeziene wereld is meer echt dat dan wat we fysiek zien en ervaren. De wereld om ons heen, de realiteit om ons heen omvat vele illusies. We slaan de brug tussen die twee door te voelen. Door aanwezig te zijn bij wat er is. Door af te stemmen op wat diep van binnen voelt als nodig. En onszelf toestemming te geven om te vertragen en om te helen.
Het mag.
Doe je met ons mee zondag? Een hele middag vertragen en reflecteren. Op 2022. Je eigen jaar eren, met alles erop en eraan. En ook vooruitblikken naar 2023. Intentie zetten.

Je kunt je hier aanmelden

meld je aan

Ontvang medicinemails voor moeiteloos leven, inspiratie, tips en inzichten die jou brengen naar moeiteloos zijn & spelender * wijs.

IkĀ ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt je elk moment afmelden.