D o o r   d e   p o o r t   v a n   2 0 2 3

e i n d e j a a r s c e r e m o n i e * 

1 8  d e c e m b e r  2 0 2 2

Door de poort van 2023

e i n d e j a a r s c e r e m o n i e  *

1 8  d e c e m b e r  2 0 2 2

De tijd gaat razendsnel, alles flitst voorbij. Daarom is het heel fijn om op de drempel van 2023 stil te staan en de tijd te nemen om met aandacht van het huidige jaar naar het nieuwe jaar te gaan. 

Ieder jaar in december nemen wij samen de tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar. Echt stil te staan bij wat het jaar ons gebracht heeft. Wat voor moois er op ons pad kwam. Waar we met dankbaarheid, waar we met trots op terugkijken. Maar ook wat moeilijk was, wat uitdagend was. En hoe dat ook groei heeft gebracht. We eren de zegeningen, we laten los wat losgelaten mag worden. 

Vervolgens kijken we vooruit naar het komende jaar. Waarbij als vanzelf helder wordt waar willen we dat het komende jaar over gaat. Welke zaadjes we willen planten. En welke intentie willen we zetten voor het nieuwe jaar. 

Dat willen we dit jaar ook weer doen. Ga je met ons mee Door de Poort van 2023? 

“ Isn't it funny how day by day nothing changes but when you look back everything is different.”

– C.S. Lewis

wij creëren een ruimte om bewust door de poort van 2023 te gaan

Het is heel krachtig om zo nu en dan de tijd te nemen om een anker uit te werpen. Om even boven je dagelijkse beslommeringen te hangen, zodat je groei, patronen en richting helder worden. Om terug te kijken en vooruit te kijken en stevig op jezelf af te stemmen en waar jouw energie heen wil. En dat is precies wat we 18 december samen gaan doen.

In een uitgebreide online bijeenkomst creëren we voor jou een ruimte om te vertragen en om bewust door de poort van 2023 te stappen. Met:

  • visualisatie
  • healing
  • reflectie
  • jouw intuïtie
  • flowschrijven
  • rituelen
  • meditatie

Zo stem jij zuiver op jezelf af en krijg je een helder anker voor je nieuwe jaar. Vooraf ontvang je van ons een (digitaal) werkboek dat je tijdens de ceremonie kan gebruiken.

Wij zorgen voor een ruimte waarin je gemakkelijker gaat zien. Waarin je je veilig en gekoesterd voelt. Waarin ruimte is voor magie, inzicht, liefde, zachtheid, sprankel en bubbels, wijsheid, mogelijkheden, dankbaarheid en vergeving.

We gaan niet plannen en doelen stellen. We gaan de energie neerzetten voor komend jaar en werken met de kracht van intentie.

“Wat een prachtige gedachte is het dat sommige van de beste dagen van ons leven nog niet eens zijn geweest. ”

over Femke en Stephanie

Femke Klomp en Stephanie van Workum zijn beide ervaren coaches en neo-shamanic healers. Hun vriendschap gaat jaren terug en voelt voor beide als een diep zielsverwantschap. Hun vriendschap bestaat uit elkaar stevig spiegelen, er altijd voor elkaar zijn en elkaar steeds weer inspireren naar volgende stappen op hun levens- en professionele pad. 
Hun missie is mensen te begeleiden naar meer verbinding met de bron die in henzelf aanwezig is en licht te schijnen op de blokkades die die verbinding vertroebelen.
Ieder hebben ze zo hun eigen kleur en samen hebben ze een grote toolkit van wijsheid en ervaring tot hun beschikking.

 

meer over Femke
meer over Stephanie

e r v a r i n g e n

“Rust en ontspanning voor herverbinding met mezelf. Het was fijn dat er veel ruimte was om contact te maken met je lichaam, dat er zoveel rust hing, dat aan alles gedacht was en dat er zoveel mooie momenten in het programma zaten. Ik heb onwijs genoten.”

“De selfcare retreat was een heerlijke, ontspannen dag voor mezelf. De sfeer van niets hoeven. Alleen aan mezelf mogen denken. De visualisatie-oefeningen en de rituelen vond ik erg fijn.”

“Het programma was fijn en afwisselend. Alleen maar voor jezelf hoeven zorgen, niet bezig hoeven zijn met hoe het met anderen gaat. Ik voelde me veilig en voelde de ruimte om naar mijzelf te luisteren. Op een mooie locatie met fijne begeleiders.”

“De retraitedag was één van de mooiste momenten van het jaar voor mij."

“Complimenten, bedankt voor deze fijne, open, veilige, rustige, zelfbewuste dag. Ik heb het als een cadeautje ervaren, bedankt. Echt een aanrader.”

“Wat fijn hoe jullie dat doen: een ruimte creëren waarin ik helemaal bij mezelf kan zijn, zonder ruis. Gewoon om even stil te staan bij mezelf. Wat ik al tijden wil en steeds maar niet doe: vandaag was het er helemaal. Wat een heerlijkheid.”

“The new year stands before you like a chapter in a book waiting to be written. ”

Ja, ik wil erbij zijn!

P r a k t i s c h

Datum & tijd: zondag 18 december 2022 13:00 (tot ongeveer 17:00)

Locatie:
De ceremonie vindt online plaats via Zoom.

Werkboek en voorbereiding:
Vooraf krijg je een prachtig werkboek gemaild en tips hoe je voor jezelf een ruimte creëert waarin je helemaal op jezelf kan afstemmen. 

Opname
Je kunt de ceremonie live bijwonen, maar ook in je eigen tempo op een fijn moment meedoen met de opname. We zorgen ervoor dat bij de opname geen deelnemers in beeld zijn.

Prijs: € 38,-  (incl. BTW)

Vriendenkorting:
Het is heel fijn om dit samen met een vriendin of vriend te doen. Melden jullie je samen aan, dan betaal je €50,- in plaats van €76,-. Je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

Ja, ik wil er heel graag bij zijn!

Femke and Stephanie are wonderfully talented healers, tuned into the field, sensitive to what is required in the moment and have the ability to connect in with their personal guides to be able to support healing and transformation. They have been part of my personal healing team over the last couple of years. I have got enormous amounts out their beautiful feminine healing touch in my own personal process and support.

~ Christof Melchizedek - founder of the Neo Shamanic School

Ja, ik ben erbij!

“ Celebrate endings- for they precede beginnings. ”

– Jonathan Lockwood