D o o r   d e   p o o r t   v a n   2 0 2 3

e i n d e j a a r s c e r e m o n i e * 

Door de poort van 2023

e i n d e j a a r s c e r e m o n i e  *

De tijd gaat razendsnel, alles flitst voorbij. Daarom is het heel fijn om op de drempel van 2023 stil te staan en de tijd te nemen om met aandacht van het huidige jaar naar het nieuwe jaar te gaan. 

Ieder jaar in december nemen wij samen de tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar. Echt stil te staan bij wat het jaar ons gebracht heeft. Wat voor moois er op ons pad kwam. Waar we met dankbaarheid, waar we met trots op terugkijken. Maar ook wat moeilijk was, wat uitdagend was. En hoe dat ook groei heeft gebracht. We eren de zegeningen, we laten los wat losgelaten mag worden. 

Vervolgens kijken we vooruit naar het komende jaar. Waarbij als vanzelf helder wordt waar willen we dat het komende jaar over gaat. Welke zaadjes we willen planten. En welke intentie willen we zetten voor het nieuwe jaar. 

Dat doen we dit jaar ook weer. Ga je met ons mee Door de Poort van 2023? 

“ Isn't it funny how day by day nothing changes but when you look back everything is different.”

– C.S. Lewis

wij creëren een ruimte om bewust door de poort van 2023 te gaan

Het is heel krachtig om zo nu en dan de tijd te nemen om een anker uit te werpen. Om even boven je dagelijkse beslommeringen te hangen, zodat je groei, patronen en richting helder worden. Om terug te kijken en vooruit te kijken en stevig op jezelf af te stemmen en waar jouw energie heen wil. En dat is precies wat we 18 december samen gaan doen.

In een uitgebreide online bijeenkomst creëren we voor jou een ruimte om te vertragen en om bewust door de poort van 2023 te stappen. Met:

  • visualisatie
  • healing
  • reflectie
  • jouw intuïtie
  • flowschrijven
  • rituelen
  • meditatie

Zo stem jij zuiver op jezelf af en krijg je een helder anker voor je nieuwe jaar. Vooraf ontvang je van ons een (digitaal) werkboek dat je tijdens de ceremonie kan gebruiken.

Wij zorgen voor een ruimte waarin je gemakkelijker gaat zien. Waarin je je veilig en gekoesterd voelt. Waarin ruimte is voor magie, inzicht, liefde, zachtheid, sprankel en bubbels, wijsheid, mogelijkheden, dankbaarheid en vergeving.

We gaan niet plannen en doelen stellen. We gaan de energie neerzetten voor komend jaar en werken met de kracht van intentie.

“Wat een prachtige gedachte is het dat sommige van de beste dagen van ons leven nog niet eens zijn geweest. ”

over Femke en Stephanie

Femke Klomp en Stephanie van Workum zijn beide ervaren coaches en neo-shamanic healers. Hun vriendschap gaat jaren terug en voelt voor beide als een diep zielsverwantschap. Hun vriendschap bestaat uit elkaar stevig spiegelen, er altijd voor elkaar zijn en elkaar steeds weer inspireren naar volgende stappen op hun levens- en professionele pad. 
Hun missie is mensen te begeleiden naar meer verbinding met de bron die in henzelf aanwezig is en licht te schijnen op de blokkades die die verbinding vertroebelen.
Ieder hebben ze zo hun eigen kleur en samen hebben ze een grote toolkit van wijsheid en ervaring tot hun beschikking.

 

meer over Femke
meer over Stephanie

Reacties van deelnemers aan de live ceremonie op 18 december

“ Het was een fijne middag, mooi de combinatie tussen energiewerk en de reflectie-vragen. Onverwachte wendingen. Prachtige visualisaties.”

“ Het was precies wat ik nodig had vandaag, al weken moeite om bij mezelf te blijven en positief te zijn, maar ik ben weer veel meer bij mezelf, positief beeld over het nieuwe jaar en wat liever voor mezelf:) heel fijn om het met deze groep te doen en door jullie begeleid te worden!  heel erg bedankt!"

“ Bijzonder! Heel fijn om zo terug te blikken en vooruit te kijken. Ik heb nu al zin in 2023! ”

“De middag was zalig en heel verhelderend."

“Het gaf zoveel helderheid. Jullie zijn een gouden duo <3.”

“Echt een heerlijke middag gehad, zo waardevol om dit met elkaar doen”

“The new year stands before you like a chapter in a book waiting to be written. ”

Ja, ik wil meedoen!

P r a k t i s c h

Opname:
De live bijeenkomst was op 18 december, maar je kunt hem nog steeds doen! 
Wanneer je je aanmeldt ontvang je van ons de opname waarmee je de ceremonie in je eigen tempo op een door jou gekozen moment kunt doen. 

Voor de healings en het energiewerk geeft het niet als je later meedoet, alles is verweven met de opname die je krijgt opgestuurd.

Werkboek en voorbereiding:
Na je aanmelding krijg je een link gemaild naar een webpagina waar je de opnames kunt bekijken. Je krijgt ook een prachtig werkboek van 22 bladzijden. In het werkboek vind je onder meer tips hoe je voor jezelf een ruimte creëert, waarin je even helemaal bij jezelf kan zijn.

Prijs: € 38,-  (incl. BTW)

Ja, ik wil dit graag doen!

Femke and Stephanie are wonderfully talented healers, tuned into the field, sensitive to what is required in the moment and have the ability to connect in with their personal guides to be able to support healing and transformation. They have been part of my personal healing team over the last couple of years. I have got enormous amounts out their beautiful feminine healing touch in my own personal process and support.

~ Christof Melchizedek - founder of the Neo Shamanic School

Ja, ik wil deze ceremonie doen!

“ Celebrate endings- for they precede beginnings. ”

– Jonathan Lockwood