inloggen

Er is veel veranderd: nieuw aanbod

Jun 04, 2024

In maart schreef ik nog een blog waarin ik deelde dat ik even stil was. Weinig voelde om te delen. Nog steeds in winterslaapmodus. En me daarin even terug trok. Zoveel dat onder de oppervlakte aan het borrelen was dat ik nog niet kon vastpakken. Ik ben zo blij dat ik dat de ruimte heb gegeven. Vandaag sta ik op een heel andere plek. En kan ik aankondigen dat ik een nieuw aanbod heb waar je al heel snel aan mee kan doen: attunement- sessies.

Maar eerst even over wat daaraan vooraf ging.

In februari en maart was er veel gaande. Ik was gestart als mentor van een nieuwe groep van de Neo Shamanic School en in die groep was er van alles aan de hand dat bij mij iets triggerde. “Zie, ik doe het niet goed. Ik ben niet goed genoeg” bijvoorbeeld. Later bleek dat er heel andere dingen speelden die niets met mij te maken hadden, maar de trigger was er evengoed toch en liet me zien waar ik nog de schaduw in mocht. En het moment om dat te doen diende zich al snel aan.
In april was ik namelijk 2 weken in Mexico, waar ik mijn Neo-Shamanic skills heb verdiept. Veel schaduwwerk en diepe processen. Het is zo fijn om in zo’n groep mensen te zijn die allemaal hun schaduwkant goed kennen. Het maakt ze krachtige spaceholders. Heb me zelden zo veilig en gedragen gevoeld. Het maakte dat ik diep in mijn eigen schaduw kon schouwen. En...

Hoe beter je je eigen schaduw kent hoe meer je anderen kunt bijstaan om hun schaduw te verkennen.
En hoe meer je je schaduw hebt verkend, hoe meer van je licht je kunt omvatten.
Dat is één van de uitgangspunten van het sjamanistische werk.

Lichter en bruisender dan ooit

Sinds ik terug ben van een week met de Neo Shamanic school in Mexico voel ik me lichter en bruisender dan ik me ooit heb gevoeld. Alsof ik op een heerlijke golf sta die me meevoert. Mijn sessies zijn verdiept. Ik voel een enorme energiestroom die op gang is gekomen. Echt zo’n ontzettend fijn gevoel. En waar eerder die expansie na een week of anderhalf weer inzakte, blijft die nu aanhouden. En dat ik meteen na thuiskomt verhuisd ben naar een nieuwe plek helpt daarbij trouwens enorm mee. Hoe jammer ik het ook vond om mijn mooie uitzicht los te laten: het voelt dat het goed is om nu op een nieuwe plek verder te gaan. Het voelt zo fijn en licht waar ik nu zit! En die mindere dagen zijn er natuurlijk ook nog: tot nu toe veerde ik dan redelijk snel weer terug.

Wezensessentie

Toen ik laatst in een sessie voelde hoe iemand afgestemd werd op haar wezensessentie – op zichzelf - hoorde ik het woord ‘attunement’. Als het stemmen van een instrument dat daarna weer zijn oorspronkelijke trilling heeft. Ieder heeft een eigen unieke toon, een toon die de essentie uitdrukt. Vaak kennen we die toon ook nog niet, omdat die gedurende de jaren overstemd is geraakt door andere tonen en klanken. Vanuit deze flow en dit inzicht ontstond iets dat ik de komende zomer ga aanbieden:

A t t u n e m e n t – sessies voor de zomer

Attunements zijn online sessies van een uur, in een groep, waarin je afgestemd wordt op jezelf.

Iedere ziel heeft een eigen toon of frequentie.
Een eigen blauwdruk waarin de essentie besloten ligt.
In de attunement word je opnieuw afgestemd op jouw unieke toon of frequentie. Op jouw wezensessentie. En daarmee op jouw hogere zelf, jouw pad. Iedere sessie is er een diepe healing en verder is het iedere keer weer anders. Eerlijk gezegd weet ik dat nu ook nog niet precies, ik voel alleen een sterke roep om dit nu op dit moment aan te bieden.

Wat gebeurt er in een attunement?


Hoe ik het voor me zie, wat er gebeurt op celniveau, is wat je ziet in de mooie beelden die ‘cymatics’ laat zien, misschien ken je ze wel: zandkorrels op een metalen plaat die door een bepaalde vibratie die de plaat raakt naar een volmaakt geometisch patroon bewegen. Kijk maar eens naar deze video of deze om te zien wat ik bedoel.
Soms is het lastig om in woorden uit te leggen wat ik in de energie zie gebeuren 😅.

Het gaat over het terugbrengen van harmonie en balans die tot op celniveau doorwerkt. Wat er niet in thuis hoort valt weg en wat ontbreekt wordtteruggebracht. Dat gebeurt voor zover dat voor jouw hoogste goed is op dit moment. De attunements werken gelaagd. De laag die op dit moment toegankelijk is waar ik aan kan werken. Je kunt er meer over lezen op deze pagina.

We beginnen al snel

De eerstvolgende attunement is al op zondag 16 juni, om 20:00 uur, dus al snel. Kan je niet op dat moment? Er komt een opname. 

Ik wilde iets heel laagdrempeligs aanbieden en dat zijn deze attunementsessies. Je kunt je per sessies aanmelden en je kunt ook met alle 4 de sessies meedoen: ze versterken elkaar namelijk. 

Ben je nieuwsgierig? Kom het dan vooral ervaren! 

Heel veel liefs!

Stephanie

meld je aan

Ontvang medicinemails voor moeiteloos leven, inspiratie, tips en inzichten die jou brengen naar moeiteloos zijn & spelender * wijs.

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt je elk moment afmelden.