inloggen

Patronen als energetische pleisters

Dec 04, 2022

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.”

Albert Einstein

Onze neiging om ons hoofd de leiding te geven is diep ingesleten, want vanaf onze jonge jaren geconditioneerd.

Het is niet voor niets al Jaren de kern van mijn werk.

Doorbreken van die groef waar we steeds inschieten, gaat over het doorbreken van patronen en gedrag. Hoe je op jezelf reageert. Het vraagt bewustzijn. In onze omgeving zijn er voortdurend triggers die ons in die groef laten schieten. Steeds weer. Oplossen wat niet op te lossen is maar gevoeld wil worden. In de doe-modus schieten, waar -zijn- meer oplevert. Jezelf afstraffen omdat je denkt zo te voorkomen dat een ander dat zal doen.

Een heel belangrijke wortel van je patronen en blokkades bevindt zich in je energieveld en dna. Je gedachten, overtuigingen, emoties en niet werkende patronen zijn allemaal in je energieveld te vinden. En daar vormen ze soms een (niet werkend) patroon: een energetische pleister waarmee wondjes in je veld worden afgedekt. Wondjes ontstaan tijdens schijnbaar onbeduidende gebeurtenissen in je leven, door juist traumatische ervaringen, doorgegeven voor je (voor) ouders of meegenomen uit vorige levens. De functie van het patroon is dat je wat daar onder zit niet hoeft te voelen. Ooit hielp het je, maar nu heb je het niet meer nodig. Zit het je vooral in de weg. En laat het je keer op keer in die groef schieten.

Toen ik dat voor mezelf ontdekte ging er een wereld voor me open. Er vielen een boel kwartjes. Het heeft me enorm geholpen te begrijpen wat er gebeurde. En vooral ook om door allerlei niet werkende patronen heen te breken.

En omdat het mij zo hielp ben ik ook gaan leren het in mijn werk te integreren (de afgelopen 8 jaar in een notendop samengevat 😊).

In januari start ik met een groepsprogramma dat 4 maanden zal duren. Een healingcirle. In 8 live groepssessies (online) gaan we de diepte in. We gaan onze eigen triggers en patronen onderzoeken en de wortel ervan vinden. We gaan uitgebreid in op de diverse onderdelen van je energieveld zoals de chakra’s en het haraveld (het veld van intentie). De bewustwording en reflectie samen met de energiehealing die aan het einde van iedere bijeenkomst volgt, zorgen ervoor dat er heel veel kan shiften in je veld. En daarmee in jou en je leven. Tot kerst is er een early bird tarief met een mooie korting.

Wil je meer weten? Hier kan je er alles over lezen.

meld je aan

Ontvang medicinemails voor moeiteloos leven, inspiratie, tips en inzichten die jou brengen naar moeiteloos zijn & spelender * wijs.

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt je elk moment afmelden.