D o o r   d e   p o o r t   v a n   2 0 2 4

e i n d e j a a r s c e r e m o n i e *

Door de poort van 2024

e i n d e j a a r s c e r e m o n i e  *

We staan op de drempel van 2024. Een mooi moment om de tijd te nemen om heel bewust en met aandacht van het huidige jaar naar het nieuwe jaar te gaan. 

Ieder jaar in december nemen wij samen de tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar. Echt stil te staan bij wat het jaar ons gebracht heeft. Wat voor moois er op ons pad kwam. Waar we met dankbaarheid, waar we met trots op terugkijken. Maar ook wat moeilijk was, wat uitdagend was. En hoe dat ons groei heeft gebracht. We eren de zegeningen, we laten los wat losgelaten mag worden. 

Vervolgens kijken we vooruit naar het komende jaar. Waarbij als vanzelf helder wordt waar willen we dat het komende jaar over gaat. Welke zaadjes we willen planten. Waar we naar verlangen en hoe we dat vuurtje kunnen voeden. En welke intentie willen we zetten voor het nieuwe jaar. 

Dat doen we dit jaar ook weer. Ga je met ons mee Door de Poort van 2024? 

“ Isn't it funny how day by day nothing changes but when you look back everything is different.”

– C.S. Lewis

wij creëren een ruimte om bewust door de poort van 2024 te gaan

Het is heel krachtig om zo nu en dan de tijd te nemen om een anker uit te werpen. Om even boven je dagelijkse beslommeringen te hangen, zodat je groei, patronen en richting helder worden. Om terug te kijken en vooruit te kijken en stevig op jezelf af te stemmen en waar jouw energie heen wil. En dat is precies wat we zondag 17 december samen gaan doen.

In een uitgebreide ceremonie creëren we voor jou een ruimte om te vertragen en om bewust door de poort van 2024 te stappen.

Met:

 • Openen van het morfogenetisch veld (sacred container)
 • Doorgeven van de vlam
 • Shamanic journeys
 • Neo-shamanic energy healing & activation
 • Reflectie en flowschrijven
 • Jouw intuïtie
 • Rituelen
 • Meditatie
 • En meer...

Zo stem jij zuiver op jezelf af en krijg je een helder anker voor je nieuwe jaar. Wij zorgen voor een ruimte waarin je gemakkelijker gaat zien. Waarin je je veilig en gekoesterd voelt. Waarin ruimte is voor magie, inzicht, liefde, zachtheid, sprankel, vuur, wijsheid, mogelijkheden, dankbaarheid en vergeving.

We gaan niet plannen en doelen stellen. We gaan de energie neerzetten voor komend jaar en werken met de kracht van intentie.

“Wat een prachtige gedachte is het dat sommige van de beste dagen van ons leven nog niet eens zijn geweest. ”

over Femke en Stephanie

Femke Klomp en Stephanie van Workum zijn beide ervaren coaches en neo-shamanic healers. Hun vriendschap gaat jaren terug en voelt voor beide als een diep zielsverwantschap. Hun vriendschap bestaat uit elkaar stevig spiegelen, er altijd voor elkaar zijn en elkaar steeds weer inspireren naar volgende stappen op hun levens- en professionele pad. 
Hun missie is mensen te begeleiden naar meer verbinding met de bron die in henzelf aanwezig is en licht te schijnen op de blokkades die die verbinding vertroebelen.
Ieder hebben ze zo hun eigen kleur en samen hebben ze een grote toolkit van wijsheid en ervaring tot hun beschikking.

 

meer over Femke
meer over Stephanie

ervaringen van deelnemers

“Het was een fijne middag, mooi de combinatie tussen energiewerk en de reflectie-vragen. Onverwachte wendingen. Prachtige visualisaties.”

“De retraitedag was één van de mooiste momenten van het jaar voor mij."

“ Bijzonder! Heel fijn om zo terug te blikken en vooruit te kijken. Ik heb nu al zin in 2023! ”

“De middag was zalig en heel verhelderend."

“Het gaf zoveel helderheid. Jullie zijn een gouden duo <3.”

“Echt een heerlijke middag gehad, zo waardevol om dit met elkaar doen”

“ Het was precies wat ik nodig had vandaag, al weken moeite om bij mezelf te blijven en positief te zijn, maar ik ben weer veel meer bij mezelf, positief beeld over het nieuwe jaar en wat liever voor mezelf:) heel fijn om het met deze groep te doen en door jullie begeleid te worden!  heel erg bedankt!"

“Rust en ontspanning voor herverbinding met mezelf. Het was fijn dat er veel ruimte was om contact te maken met je lichaam, dat er zoveel rust hing, dat aan alles gedacht was en dat er zoveel mooie momenten in het programma zaten. Ik heb onwijs genoten.”

“Het programma was fijn en afwisselend. Alleen maar voor jezelf hoeven zorgen, niet bezig hoeven zijn met hoe het met anderen gaat. Ik voelde me veilig en voelde de ruimte om naar mijzelf te luisteren. Op een mooie locatie met fijne begeleiders.”

“The new year stands before you like a chapter in a book waiting to be written. ”

P r a k t i s c h

* uitverkocht *

Zondag 17 december
Locatie: Piramide aan de Waal in Gendt
Tijd: 13:30 tot 20:30 uur
Prijs: € 149,- incl BTW

Inclusief:

 • Een ceremonie vol diepgaande, magische, fijne en inzichtrijke momenten.
 • Een werkboek waarin je alle oefeningen die we doen kunt verwerken en die je als een kompas voor 2024 kunt gebruiken
 • Een eenvoudige vegetarische avondmaaltijd, tussendoortjes en thee
 • Onze onvoorwaardelijke liefde en een ruimte voor afstemming. 
 • Een cadeau dat je gaat helpen om in 2024 je intentie te blijven voelen.

Vol: alle kaarten zijn uitverkocht

 

Femke and Stephanie are wonderfully talented healers, tuned into the field, sensitive to what is required in the moment and have the ability to connect in with their personal guides to be able to support healing and transformation. They have been part of my personal healing team over the last couple of years. I have got enormous amounts out their beautiful feminine healing touch in my own personal process and support.

~ Christof Melchizedek - founder of the Neo Shamanic School

Over de locatie

De ceremonie vindt plaats in de Piramide aan de Waal in Gendt. Een magische plek, waar de kracht van de rivier voelbaar is. Bij de bouw van het centrum is uitgegaan van de verhoudingen van de piramide van Cheops. Het gebouw heeft daardoor een bijzondere energie, die de intentie van de ceremonie ondersteunt. Een fijne plek in de natuur om tot jezelf te komen en je dagelijkse beslommeringen even los te laten.

“ Celebrate endings- for they precede beginnings. ”

– Jonathan Lockwood